Huollon Tiepalvelu (voimassa Peugeot-merkkihuollossa huolto-ohjelman mukaisesti huollettuihin Peugeot-autoihin)

Huollon Tiepalvelu

Huollon tiepalvelu huolehtii sinusta ja autostasi Suomessa. Mikäli autoosi tulee vika, tulemme avuksesi niin nopeasti kuin mahdollista. Turvallisuutesi ja ajomukavuutesi ovat tärkeimpiä tavoitteitamme 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Huollon tiepalvelun tarjoaa Sinulle Peugeot.

 

 

Tarvitsetko apua?

 

Soita huollon tiepalveluun 0800 143 143

Huollon Tiepalveluun sisältyy

1 finacement assistance 7 v4 07

Palvelun ehdot

PALVELUN EHDOT
Huollon tiepalvelu on Peugeot-autoille räätälöity palvelu. Huollon tiepalveluun kuuluvat kaikki Peugeot-autot, jotka ovat huollettu valtuutetussa Peugeot-merkkihuollossa maahantuojan huolto-ohjelman mukaisesti.
Huollon tiepalvelu on lisäturva, joka on voimassa auton huoltovälin ajan. Palvelu on voimassa myös liikennevahingossa, olit sitten syyllinen tai syytön osapuoli.

 

Palveluun sisältyy apu seuraavissa tapauksissa:
● Tekninen vika.
● Liikennevahingot.
● Renkaan puhkeaminen.

 

AUTON KORJAAMINEN
Korjaamme autosi mahdollisuuksien mukaan paikan päällä, jotta voisit heti jatkaa matkaasi. Jos autoasi ei saada paikan päällä korjattua, kuljetamme sen korjattavaksi lähimpään valtuutettuun Peugeot-merkkihuoltoon.
Huollon tiepalvelu ei vastaa autosi huoltamisesta tai korjaamisesta syntyneistä kustannuksista. Jos auton ovi on murrettava tai ikkuna rikottava, jotta pääsemme autoon sisälle, pyydämme sinulta siihen luvan. Tällöin auton vahingoittumisesta aiheutuvat kustannukset jäävät sinun maksettavaksi.

 

MATKAN JATKUMINEN
Jos autoasi ei voida korjata samana päivänä, voit jatkaa matkaasi seuraavasti:
● taksilla tai bussilla (max. 50 €)
● junalla (2. luokka)
● tai annamme käyttöösi mahdollisuuksien mukaan edullisimman luokan sijaisauton korjauksen ajaksi, kuitenkin korkeintaan kolmeksi (3) vuorokaudeksi. Tällöin sinun on noudatettava auton vuokraajan asettamia ehtoja sekä maksettava polttoaine ja kaikki ylimääräiset kustannukset (kuten vakuutusja takausmaksut).

 

HOTELLIMAJOITUS
Huollon tiepalvelu varaa ja kustantaa sinulle hotellihuoneen enintään kolmeksi (3) yöksi, edellyttäen että autoasi ei voida korjata samana päivänä, olet yli 100 kilometrin päässä asuinpaikastasi ja haluat jäädä paikan päälle yhdeksi tai useammaksi yöksi odottamaan autosi korjauksen valmistumista. Majoituksen arvo enintään 100 €/hlö/vrk. Etuun ei voi yhdistää matkan jatkumisen etuja.

 

AJONEUVOSI HAKEMINEN KORJAUKSESTA
Mikäli autoasi ei ole voitu korjata ennen paluumatkaasi, kustannamme kuljettajalle yhdensuuntaisen matkan halvinta kulkuneuvoa (bussi/juna/taksi) käyttäen enintään 50 €:n arvosta edellyttäen, että sijaisauto- tai majoitusetua ei ole käytetty.

Huollon Tiepalvelun saat käyttöösi näin

1 finacement assistance 7 v4 09

Toimi näin

 

 

1. Soita numeroon 0800 143 143.

 

2. Ilmoita nimesi sekä autosi rekisterinumero, malli ja väri.

 

3. Ilmoita ajoneuvosi tarkka sijainti ja puhelinnumero, josta sinut tavoittaa.

 

4. Kerro lyhyesti autosi viasta tai ongelmasta.

 

5. Jos koet turvallisuutesi olevan uhattuna, ilmoita se meille, niin otamme luvallasi yhteyden poliisiin.

 

 

Huollon tiepalvelu ei ole voimassa seuraavissa tapauksissa:


● Jos auto osallistuu autokilpailuihin (kestävyysajoihin, nopeusajoihin, ralliin) tai jos autolla ajetaan muilla kuin yleisillä teillä.
● Kun auton vika on aiheutettu tahallisesti.
● Kun autoa ei ole huollettu maahantuojan suositusten mukaisesti Peugeot-merkkihuollossa. Kun yksi tai useampi palvelu ei ole tarpeellinen, Huollon tiepalvelu ei ole velvollinen maksamaan korvauksia käyttämättä jääneistä palveluista tai antamaan hyvitykseksi vaihtoehtoisia palveluja.

Ajankohtaista

12
  • Huolenpitosopimus
  • Tilaa uutiskirje
  • Katso tarjoukset
  • Peugeot Facebookissa